Trkački tim KBC Sestre milosrdnice na MAGENTA 1 B2B RUN finalu u Zagrebu

Nakon prve zajedničke trke u svibnju ove godine na humanitarnoj utrci Wings for life u Zadru, novoosnovani trkački tim Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice je narastao, te sada broji gotovo 70 članova. I trči dalje. U tome im potporu pruža i ravnatelj KBCSM prof. dr. sc. Mario Zovak.

U četvrtak, 14. rujna, sudjelovali smo u B2B RUN utrci u Zagrebu. Trčalo je 37 trkačica i trkača. Na utrci je sudjelovalo više od 4500 trkača koji su predstavljali gotovo 250 tvrtki, malih srednjih i velikih (ovisno o broju zaposlenika).

Naš je tim u ukupnom poretku zauzeo odlično 36. mjesto među 246 tvrtki. Najbrža ženska trojka (Suzana Ožanić Bulić, Maja Karažinec, Mirjana Koren) zauzela je 9. mjesto među 47 velikih tvrtki i 12. mjesto ukupno među 146 tvrtki svih veličina. Najbolja muška trojka (Luka Šikić, Muhamed Krdžalić i Vedran Tomašić) zauzela je 18. mjesto među 53 velike tvrtke i 34. mjesto ukupno među 210 tvrtki svih veličina. Najbolje vrijeme od naših ženskih trkačica postigla je Suzana Ožanić Bulić, a od muških trkača Luka Šikić.

Napor, trud i zajedništvo, a nakon dobrih rezultata i puno zabave i smijeha, recept su za pozitivnu energiju predstavnika najstarije zagrebačke bolnice. S veseljem očekujemo nove trkače u timu! Svi djelatnici koji se žele pridružiti mogu se javiti dr. Vedranu Tomašiću (5181), dr. sc. Lani Videc Penavić (5268), doc. dr. sc. Mariji Buljan (5434) ili dr. Ani Gverić Grginić (5459).

Tko trči zlo ne misli!

Fotografije snimio : Nedjeljko Đurić – Gjuro, Trkački tim KBCSM