Predavanje – Potpora Središnje knjižnice u stručno-znanstvenom usavršavanju djelatnika KBC- a Sestre milosrdnice – 22. ožujka 2017. u 12 sati

Poštovana/i,
U cilju poticanja i uključivanja naročito mlađih djelatnika KBC-a svih profila u znanstveno-istraživački rad, Institut za klinička medicinska istraživanja i nastavu organizira seriju predavanja i radionica. Uvodno predavanje će se održati u srijedu 22. ožujka 2017. u Zbornici KBC-a u 12 sati.

U predavanju će sudjelovati voditeljica Središnje medicinske knjižnice KBC Sestre milosrdnice Gordana Ramljak, prof., viši knjižničar, s izlaganjem u trajanju od 30 minuta na temu:
Potpora Središnje knjižnice u stručno-znanstvenom usavršavanju djelatnika KBC Sestre milosrdnice

Prikazat će se koje su informacije dostupne na mrežnoj stranici Središnje knjižnice KBCSM, te govoriti o pomoći/uslugama koje djelatnici KBC-a mogu dobiti od medicinskog knjižničara za svoj stručni i znanstveno istraživački rad (objavljivanje radova).

Predavanja će se bodovati prema Pravilniku Hrvatske liječničke komore (aktivni sudionici 4 boda, pasivni sudionici 3 boda), kotizacije nema