Predavanje: Od ideje do realizacije – stjecanje titule doktora znanosti na početku medicinske karijere, srijeda 19. travnja 2017. u Zbornici KBC-a u 12 sati.

U cilju poticanja i uključivanja naročito mlađih djelatnika KBC-a svih profila u znanstveno-istraživački rad organizira se serija predavanja i radionica. Slijedeće predavanje će se održati u srijedu 19. travnja 2017. u Zbornici KBC-a u 12 sati.

Predavanje će održati dr.sc. Davor Kust, dr.med. specijalizant onkologije i radioterapije u trajanju od 30 minuta na temu:
Od ideje do realizacije – stjecanje titule doktora znanosti na početku medicinske karijere.

Predavač će kao predsjednik Povjerenstva za mlade liječnike Hrvatske liječničke komore, prezentirati informacije vezane uz proces izrade doktorske disertacije, objave znanstvenih članaka potrebnih za ispunjavanje uvjeta za završetak studija, kao i generalni algoritam cjelokupne poslijediplomske edukacije.

Navedenim se želi pomoći kolegama koji su na početku svoje medicinske karijere, kako bi dobili uvid u potrebne vještine i znanje za uspješni upis, pohađanje i završetak poslijediplomskog doktorskog studija.

Predavanja će se bodovati prema Pravilniku Hrvatske liječničke komore. Kotizacija se neće naplaćivati.